ANSVARIGA UTGIVARE

Johan Hedman och Mattias Åsén följer Rotebro IS FF:s väg upp till division 1


lördag 17 juli 2010

Nu kör vi igen!!

Så var vi igång igen då. Under dagen tog Rotebro ISFF:s A-lag de första haltande stegen mot höstens kommande drabbningar i division 2. Eller lag och lag, om inte ens hälften i laget är med så kändes det snarare som en måndagsträning där övriga spelare ska lira B-fight senare. Så var det alltså inte denna gång, utan elva mer eller mindre otränade spelare var de som var tillgängliga denna soliga lördagsförmiddag. Träningen började med en sedvanlig lögn av Lasse, som påstod att han skulle flytta till Sundsvall nästa helg. Efter att den största chocken lagt sig, så synade Christer bluffen och det visade sig att Lasse visserligen ska flytta, men endast inom kommunen så vi får nog se Lasses oansade mustasch i höst med. Lasse var inte den enda som blev synad under höstsäsongens första träningspass. Även vi spelare fick "frågan" "Har ni tränat något i sommar?" Några ljög och räckte upp handen, andra tittade skamset ner i gräset. Freddan skrattade.

Med tanke på truppens fysiska status så mottogs dagens träningspass med öppna armar av oss spelare. Uppvärmning följt av match i 45 minuter. I lågt tempo. Den sedvanliga uppdelningen "svenskar vs invandrare" fick slopas denna dag eftersom den vita rasen var numerärt överlägsen och vilket fick rasblandning till följd. Det skulle tidigt visa sig att det blåa laget hade prickat sommarformen bättre än sina gula vänner och småskadade Bobby fick agera joker på grund av de ojämna lagen (då hade ändå gult Daniel i målet, medan vi fick dras med Fuck You Berg). Föga hjälpte detta. Blått var mäkta överlägset under hela passet och vann med förkrossande 11-9. Skönt att vara igång igen efter ett långt uppehåll. Lika skönt att åka till Göteborg och Gothia Cup vilket innebär att Unge Late missar den utlovade konditionsträningen under veckan. Han är däremot tillbaka när det vankas träningsläger i Norrtälje nästa helg, då konditionsträningen byts ut mot inkilning och Moberg´s. Ett utförligt och ocensurerat blogginlägg kommer efter den helgen.

Övrigt från dagens träning:
- Niklas Karlsson besökte träningen iförd vit t-shirt. Man kunde dock se hans fula tatuering genom den likbleka tröjan. Vad ful den är!
- Christoffer Nisser och Kalle Gnäll tävlade om att skjuta flest bollar över till konstgräsplanen under spelet. Båda vann.
- En mycket tillförlitlig källa har avslöjat Daniel Anderssons mellannamn. Curt-Axel lyder det. Får se hur mycket ligga det blir på Gotland nu när världen vet om din lilla hemlighet, Curt-Axel.

Rotanbloggen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar