ANSVARIGA UTGIVARE

Johan Hedman och Mattias Åsén följer Rotebro IS FF:s väg upp till division 1


onsdag 20 oktober 2010

Grattis på födelsedagen Arris!



Idag är det den 20 oktober 2010. Dagen då en fantastisk människa och familjefar skulle fyllt 32 år. Ararad Wartanian - vi saknar dig djupt och hoppas att du har en bra födelsedag uppe i himlen, sittandes i dina långkalsonger med Ushers "Yeah!" dunkande i bakgrunden.

Arris spelade i Rotebro under två framgångsrika säsonger och var bland annat med och tog upp laget i division 3. Som spelare kan han närmast beskrivas som en klok farbror med go´ känsla i högerfoten, som med lite kvickare fötter hade kunnat spela högt upp i seriesystemet. Det är dock inte främst för hans fotbollskvalitéer som vi kommer att minnas honom med värme och glädje. Arris och hans vapendragare, Per Ek, skulle förändra oss Rotanspelare i grunden med sin glädje, humor och medmänsklighet. Den två personer stora ensemblen av Rotanbloggen hade äran att ha Arris som bänkgranne under hans tid i klubben. Arris fantastiska ödmjukhet, blandad med humor och, som Tommy Söderberg skulle säga, "kärlek för medmänniskan" gjorde att han tog oss två stackars vilsna juniorer under vingarna likt en storebror. Ut från vingarna kom sedan två män (nåja) som hoppas kunna uppnå åtminstone hälften av sin mästares personlighet.

Saknaden är fortfarande stor efter din bortgång och våra tankar går självklart främst till din fru och dina två döttrar (Arris visste innan hans yngsta dotter kom till jorden att det skulle bli en liten flicka "Jag får bara döttrar Unge Johan Hedman", sa han). Vi som fick privilegiet att få lära känna dig, tänker på dig kommer aldrig att glömma vilken fantastisk människa du var!

Kung, Kung, Kung!

/Rotanbloggen


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar