ANSVARIGA UTGIVARE

Johan Hedman och Mattias Åsén följer Rotebro IS FF:s väg upp till division 1


torsdag 16 juni 2011

Rotanbloggen är tillbaka! Tack Pierre!

När Rotanbloggen stannar - stannar Sverige. /Dr. Alban

Vår favorittandläkare kanske överdriver något i sitt citat ovan, men att Rotanbloggen är tillbaka, efter en oväntad och olustig radiotystnad, kanske åtminstone gläder en analytiker eller två. Mailkorgen har knappast översvämmats (ett mail under veckan - från Hotmail som varnar att mailen måste användas för att adressen inte ska försvinna...), men telefonen har gått varm och den oro som spridit sig på träningarna under veckan kan i mångt om mycket härledas till bloggens plötsliga försvinnande.

Nu är vi tillbaka i alla fall. Och detta tack vare en person som får alldeles för lite utrymme inom svensk fotboll.

Pierre.

För den oinvigde är Pierre en fantastisk person som gör allt som inte behövs göras i en fotbollsförening, men som verkligen uppskattas av alla i den. Exempelvis:
- Hämta bollar som skjuts över stängslet (oftast av Lukas Strömberg).
- Skrattar åt Johan Blombergs skämt.
- Har med sig Coca-Cola och Red Bull till bortamatcherna till samtliga spelare.
- Skriker på domaren under match (från A-laget till F12 i föreningen) när Rotebro förfördelas.

Och nu har denna rödblå-bevingade ängel alltså räddat Rotanbloggen genom att skaffa oss ett nytt domän. Ni hittar oss numera på Rotanbloggen. COM, då vi vill ha lite fler internationella läsare (vi kommer även börja skriva på engelska och de dominerande språken i Gambia). Ett stort tack riktas såklart till Pierre för denna osjälviska handling och han har redan en plats i Rotanbloggens hjärta. Tack!

Vad händer nu då?

Ja, vi har ju ett referat från föregående utklassningsseger mot Falun att förmedla till era törstande bloggstrupar, samtidigt som vi måste blicka framåt mot nästkommande fredagsdrabbning mot Division 3-spöket BKV Norrtälje. Båda dessa inlägg kan ni förvänta er under torsdag/fredag så håll till godo.

Rotanbloggen är tillbaka. Sverige kan andas ut igen. Och Doktor Alban.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar