ANSVARIGA UTGIVARE

Johan Hedman och Mattias Åsén följer Rotebro IS FF:s väg upp till division 1


onsdag 23 juni 2010

Inför IK Frej-Rotebro ISFF

Märklig vecka denna vecka helt klart. Inte kanske för gemene man, förutom att det så långt varit väldigt varmt och skönt, utan för att veckan för oss division 2-spelare i allmänhet, och oss Rotebrospelare i synnerhet, ser lite annorlunda ut på grund av den ovanliga matchdagen, söndag, mot Sandviken samt den stundande Midsommaraftonen nu på fredag. Detta innebär att måndagsträningen ställdes in (istället spelades en B-lagsmatch med seger 3-1 mot Sundbyberg) och att tisdagsträningen ställdes in, men blev istället en torsdagsträning eftersom det var träningen innan match, vilket gjorde att Freddan inte visste vilken dag han skulle fyllna till på. Onsdag, vilket är den vanliga fyllna-till-dagen är ju dagen innan match och är ju helig (eller?), men på tisdagen var det ju träning och då hinner han ju inte fyllna till (eller?). Kvar står den lediga dagen måndag, men måndag är väl ingen vanlig fyllna-till-dag för Freddan (eller?)?. Rotanbloggen tippar på vit vecka för #14 så här långt. INTE!

Nog pratat om Freddan, det som dominerat lokalblaskorna de senaste dagarna är givetvis tränarparet Christer och Christers utspel om "HEMLIG MATCHPLAN SOM SKA KNÄCKA SERIELEDARNA!". "Jaha", tänker du. "Den har man ju hört förr, men hur hemlig kan den vara?!" Du ska få veta hur hemlig den är. Den är nämligen så hemlig så att...
...inte ens Rotebros spelare vet om den.
...man måste ha en tolvsiffrig kod till Christers dator för att kunna logga in och ta del av den.
...IK Frej inte ens vet att Rotebro har en matchplan.
...Johansson och Holm har skapat ett nytt språk som endast de förstår så att de kan prata om matchplanen i telefon.
...inte ens snillet och matematikern Niklas Karlsson kunnat luska ut den, trots otaliga analyser av tränarna.

Darra IK Frej, för här kommer nya, hemliga Rotebro! I övrigt har mycket snack handlat om hur otroligt bra torsdagens motståndare, tillika serieledarna, är. Här är några röster om Frej:

"Frej är alltså enormt bra! De har ett bra, bra passningsspel, bra på att slå inlägg, har spelare som är bra både på marken och i luften och har dessutom individuellt skickliga spelare som kan avgöra en match på egen hand. Det här kommer alltså bli en svår, svår match som Frej SKA vinna!" /Glenn Strömberg, Viasat/SVT

"Om jag hade haft Jurells bolltalang hade jag antagligen inte behövt titta när jag spelar. Han är helt enkelt bäst!" /Barcelonas spelfördelare Xavi om Frejs innermittfältare Jurell

"De kan suga och de kan fortsätta suga!" /Argentinas förbundskapten Diego Maradona

"De är starka på fasta situationer och har en lång kille på topp som är bra på huvudet. Dessutom har den ena mittbacken träskor på sig" /Christer Johansson om samtliga motståndare från division 5 till division 2, så alltså även Frej.

"Jag sköt bäst i laget när jag spelade i Frej" /Niklas Karlssons patetiska lögn om skottstyrkan i motståndartruppen

-Roligt är för övrigt att vi, vid seger imorn, går förbi Sollentuna United i tabellen, efter deras praktfiasko i Uppsala ikväll, förlust 0-4 mot GUSK. Det är en morot om något!
-Roligt även att gårdagens träning var det sista innan träningslägret i Norrtälje i sommar. Unge Längtande ser fram emot detta!

19.00 på Vikingavallen imorn, torsdag, är det dags för avspark för vårens sista match. Missa inte detta!

/Rotanbloggen

3 kommentarer:

  1. Det vore alltså enormt skönt att gå om United vid vinst idag.

    SvaraRadera
  2. Alla fega är anonyma24 juni 2010 kl. 16:54

    Mmm, det var enormt skönt att mosa Rotan med 4-0 också

    SvaraRadera
  3. härligt ! 1p mot ledande frej...nu skall bara
    frisparkande kalle R in så är rotan uppe i topp !

    Hepp o gla midsommar !

    Ps, bilder från lägret är ett måste i bloggen !!

    SvaraRadera