ANSVARIGA UTGIVARE

Johan Hedman och Mattias Åsén följer Rotebro IS FF:s väg upp till division 1


onsdag 16 mars 2011

Svenska Cupen på Skinnaråsen - vafan händer?!

Lugn nu alla fans! Rotanbloggens mailredaktion jobbar övertid för att kunna ta emot alla arga mail om varför inte ett blogginlägg om förra helgens Bosönläger med match mot Visby Gute (vinst med 1-0) har kommit under detta forum ännu. Det kommer, det kommer. Och då kommer ni märka det!

Detta inlägg kommer inte heller avhandla detta ämne, utan här fokuserar vi på helgens stormatch inom svensk fotboll - nämligen mötet mellan Rotebro ISFF och Akropolis i första omgången i Svenska Cupen. Den STÖRSTA matchen inom klubbens förening någonsin - bortsett från Stokholm Cup-matchen mot Nollberga (vinst 7-0) 2004. Aldrig tidigare har Rotebro spelat Svenska Cupen och nu får vi göra det på härliga Skinnaråsen till och med. 14.oo på lördag är det avspark - missar ni detta kommer Lennerman och stryper er och era familjer!

Akropolis är nykomlingar i Division 1 efter en övertygande serieseger i Division 2 förra året. Laget ska helt klart vara favoriter inför helgens drabbning, men Rotebro ståtar med hemmafavör och kan med hjälp av den tolfte spelaren - publiken - skrälla helt klart.

I höst är det final i Svenska Cupen, Rotebro är med i tävlingen. Akropolis är första hindret. Europa League, här kommer Rotantåget mot Europa!

1 kommentar:

  1. Kom in i matchen grabbar! Rotan har medverkat i Sv.Cupen flertal ggr förut. Det är inte ens första gången på Kärleksvallen.

    Kör ni någon web-sändning så det går att följa er från värmen i Florida?

    Lycka till!

    /Pirre

    SvaraRadera