ANSVARIGA UTGIVARE

Johan Hedman och Mattias Åsén följer Rotebro IS FF:s väg upp till division 1


måndag 7 februari 2011

Veckan som varit

Straffsparksdrama är den stora rubriken för veckan, men man ska heller inte glömma bort att Skedman imponerar i klunsligan, Bani behöver gå motorikskola och att Gustaf Lundén inte är önskvärd i klubben längre. Här är veckan som varit.

Ja, i helgen har Rotan tagit sina första stapplande steg på matchplanen under säsongen 2011. Visserligen på 7-manna och utan Rotanbloggenredaktionen, men det var ändå nyttigt för tränarduo Blomberg-Holm att se flera nya spelare och framförallt skönt för spelarna att slippa fyspasset i Trollholmen för en gångs skull.

Trots att motståndet mest huserade i något lägre divisioner än vårt ärorika division 2-lag, och trots att de sex tusen vinstkronorna skulle kunna revolutionera vårt omklädningsrum, alternativt betala Källbergs avvänjningsprogram, så blev det respass redan i kvartsfinalen, då Kallberg drog det längsta strået i straffsparksläggningen. Eftersom Skedman var satt i karantän, då ledartrojkan inte vill att digerdöden sprids i laget, och eftersom att agent Åsén ägnade helgen åt att hitta nya spelare till sitt, idag, två man starka spelarstall, kan inga längre rapporter avges från arrangemanget i Spånga. Men enligt rykten ska det varit svårspelat, där Rotan fick agera det spelförande laget mot ofta väldigt defensiva motståndare. Efter ett lätt gruppspel där man endast behövde spela två matcher, vilket innebar två segrar; 1-0 och 7-1, blev söndagens slutspel alltså onödigt kort och Freddan får fortsätta sitt missbruk i fred, vilket inte verkar göra honom något.

Men det är ju såklart mycket annat intressant som hänt i veckan:
- Den annars så bespottade klunsspelaren, Unge Förlorande, hade två lyckade klunsar och verkar ha prickat in klunsformen perfekt till säsongen.
- Det är numera så halt på Skinnaråsen så att Sollentuna HC har valt att lägga två av sina matcher till arenan. Och efter förra veckans träningar där flera rotanspelare imponerade, är ett par av dem aktuella för spel med hockeylaget.
- "Vi vill inte ha några jävla stoneface i laget" - Johan Blomberg angående något som jag inte längre kommer ihåg vad det handlade om. Synd för Gustaf "Stoneface" Lundén som tränar med klubben...
- Det råder stora oegentligheter i omklädningsrummet om vem som är världens bästa spelare i fotboll. Nye målvakten Emil menar Ronaldo, Skedman - Messi. Armin menar att någon i Inter är bäst. Gör din röst hörd här på bloggen!

Nu är det upp och sova så att man klarar av fysen imorn.

Godnatt!

5 kommentarer:

  1. Haha, din jävla omröstning är dömd att misslyckas Skedman! Jag har tillgång till fyra olika ip-adresser om dagen, i värsta fall lånar jag några iphones på fritidsgården och ser till att Zlatan vinner omröstning, du kan lägga ner dirr!

    SvaraRadera
  2. Dennis Bergkamp!

    SvaraRadera
  3. Och jag som lade till Zlatan som alternativ för att vara snäll mot dig Måsen, och så går du och missbrukar min godhet på detta sätt. Egentligen är ju zigenaren inte ens topp 10 i världen. Alla i Inter kommer före.

    SvaraRadera
  4. Giampaolo Pazzo Gol Pazzini8 februari 2011 kl. 17:22

    Jävla skojare !! Zlatanist pezzo di merda!!

    Etoo!!! Sneijder!!! Milito!!..

    Zlatan är ett skämt. Milanos kung heter Samuel Eto´o!!!

    Och världens bästa spelare är Wesley Sneijder

    / PazzoGol

    SvaraRadera
  5. Fan, måste ligga i med Zlatan-röstandet. Gillar som bekant inte att förlora och slutspurten i röstningen kan bli ett sjukligt beteende. Jag går i god för att Zlatko kommer ta hem det här. Huruvida han är bäst eller inte skiter jag i, det är bara en löjlig diskussion! Zlatan brukar ju vinna det mesta...

    SvaraRadera