ANSVARIGA UTGIVARE

Johan Hedman och Mattias Åsén följer Rotebro IS FF:s väg upp till division 1


söndag 26 september 2010

Förluster, förluster, förluster. Men det är fan slut med det nu!

"Jag är trött på den där jävla bloggen".
"Det är ju bara kul när det går bra".
"Det va en dum idé från början".

Vi har sagt det förr och vi säger det igen: Det är jobbigt nu. 0-4 mot bottenlaget Hudiksvall och sex raka utan vinst. Ingen tycker det är kul att spela matcherna, ingen tycker det är kul att kolla matcherna. Ingen tycker längre att det är kul att läsa bloggen... och det är fan inte roligt att skriva. MEN! För första gången på länge har vi fått en anledning att sluta göra vad vi vill och börja göra det vi ska. Rotanbloggen har haft en bra säsong och vägrar, trots dåliga skrivmässiga insatser den senaste tiden, falla på mållinjen. Nu måste laget Rotebro göra detsamma. Inför sista omgången finns det en teoretisk chans att vi tvingas kvala. Den chansen måste vi eliminera. Det är hög tid att samla krafterna, göra det vi ska och vi ska fan besegra Skiljebo! Gör vi det finns det faktiskt en chans att hamna topp-4 och därmed bli inbjudna till svenska cupen. I ett riktigt riktigt mörkt rum kan ett litet ljus betyda mycket.

Nu blicker vi framåt mot ljuset och det innebär att vi skiter i referat om Hudikmatchen. Att spela fotboll ska va roligt och därför kommer veckan ägnas åt roligare och hoppfullare inlägg. Nästa inlägg kommer från vänsterkanten och handlar om dagens roliga händelse, nämligen Rotan Masters i golf. Håll till godo så återkommer Unge Caddieande med en rapport.

/Åsén

4 kommentarer:

  1. Ni har fortfarande 2 plusmål upp på Enköping och 3 på Hudik. Om ni gnetspelar er till ett oavgjort resultat mot Skiljebo så måste de vinna med 3 respektive 4 mål vardera för att passera er. Bryta en dålig trend börjar med att man täpper till bakåt - inte att man desperat försöker göra mål framåt. Alltid numerärt överläge bak i plan, inte släppa stora ytor, begränsat med folk som stöter framåt. 0-0 ska ses som en framgång i nuvarande läge!

    SvaraRadera
  2. Ni kommer att klara det . Blir seger i sista matchen tack vare er lagmoral och kompisstämning. Ni är ju ett glatt och positivt gäng och det är ett vinnande sätt.

    SvaraRadera
  3. STOR I ORDEN LITEN PÅ JORDEN !!
    Nu är det slut på all kaxighet- ni kan
    t.om. behöva hjälp av storebro för att
    slippa kval.

    SvaraRadera
  4. Farsta i DiV 2 Södra går ännu sämre...
    Efter omg 16 21 augusti låg FOC i slagläge för serieseger. De spelade bra och Akropolis hade svåra matcher kvar. Fem raka förluster senare och läget är likt Rotans; Det Kan Bli Kval för Farsta.

    SvaraRadera