ANSVARIGA UTGIVARE

Johan Hedman och Mattias Åsén följer Rotebro IS FF:s väg upp till division 1


lördag 6 augusti 2011

Inför Enköping - Rotebro

Rotebros senaste match: Västerås borta 1-3
Enköpings senaste match: Norrtälje borta 7-1
Idag möter vi varandra.

Ja, idag kommer en grön serieledare från Sveriges närmaste stad, från en färsk 7-1-seger i ryggsäcken och med en hunger efter division 1. En värdemätare av stora mått alltså. Samtidigt kommer vi från säsongens kanske sämsta insats mot Västerås i måndags och såg kanske i och med det tåget mot ettan lämna oss stående på perrongen med besvikna miner.

Men...

Division 2 Norra Svealand är inte så enkel och logisk anno 2011 att en serieledare gästar Skinnaråsen för en dags jobb och vänder hem till sin nära stad med tre nya pinnar i bussen. Nej, innanför Skinnaråsens stängsel spelar det inte någon roll vilka som gästar oss - här är vi alltid favoriter och självsäkra. Jag tror på vinst idag.

Under veckan har "bankrånarligan" med Simon, Petros och Amanuelish kommit tillbaka efter en veckas "jobb med fett bra betalt". Nya ferraris stod parkerade på Skinnaråsens parkering på tisdagsträningen och nya klockor prydde trions handleder. Det går bra nu.

Annars slog det oss att vissa lag har varit ganska överlägsna under veckans träningar. Gemensam nämnare med alla dessa lag är att en viss Johan Hedman spelat i samtliga dessa lag. Det känns bra att nämna det.

Matchen idag mot Enköping är en chans för oss till revansch - både för debaclet mot Västerås tidigare i veckan, men även för den snöpliga poängförlusten på Enavallen tidigare i vår, då vi tappade en 2-0-ledning till oavgjort i slutet av matchen. Med det sagt så bör vi inte heller känna någon överdriven respekt mot denna serieledare - vi vet ju att vi kan vara minst lika bra som dem. Och nu på Skinnaråsen så är det bara en sak som gäller; tre poäng!

/13

3 kommentarer:

  1. Spark i baken och Stort LYCKA!

    SvaraRadera
  2. Gick inte vägen den här gången heller :)

    SvaraRadera
  3. Vi sparar oss till viktigare matcher...

    SvaraRadera