ANSVARIGA UTGIVARE

Johan Hedman och Mattias Åsén följer Rotebro IS FF:s väg upp till division 1


tisdag 17 maj 2011

Grattis på namnsdagen RUBEN!

Rotanbloggen vill denna vackra Syttende Maj passa på att skita i att vårt grannland i väst sprutar olja på varandra idag och istället uppmärksamma att Rotans supportergrupp har namnsdag idag. Ja, i almanackan står det nämligen RUBEN över 17 maj och det klart att vi sänder ett lite grattis till alla som känner sig delaktiga i den unga, men redan så populära klubben.

Rotan Ultra Boys kommer förhoppningsvis att bli ännu större än vad den än så länge varit på de två inledande hemmamatcherna. På söndag åker Rotan till "Sveriges Närmaste Stad" och hoppas få med sig lite stöd hemifrån. RUBEN goes bortamatch kanske?

Grattis i alla fall hälsar vi på Bloggredaktionen!

6 kommentarer:

  1. Min mening med detta inlägg är inte att på något sätt ta uppmärksamheten från "Ruben" som idag firar namnsdag. Men en allvarlig incident uppmärksammades efter gårdagens träning och måste ut i ljuset.
    När spelarna kom in i omklädningsrummet strax efter kl 19 hade en, eller flera, individer tejpat fast en relativt ny spelare i klubbens skjorta i taket med röd benskyddstejp. När lagmedlemmar vädjade om tips från b-lagsspelarna blev tråkigt nog Carl Lennerman felaktigt utpekad som skyldig. Utredningen på plats las därefter ned. Jag vädjar nu till såväl spelare/ledare och styrelsemedlemmar att gå ut och fördöma detta tilltag. Många har hört av sig och visat sitt stöd men detta får absolut inte förekomma på nytt. Risken är då stor att Rotans goda lagsammanhållning snart är ett minne blott.
    Hör av er med tips till polisens journummer 114 14
    Behöver du någon att prata med kan ni höra av er till rotans anti-mobbinggrupp via spelarrådet.

    SvaraRadera
  2. Förrihelvete Rotanbloggen! Det är ju JAG "Anonym" = "Analys". Med lite des-information så försöker jag ju bara skydda Johan från diverse miffon som kan få konstiga idéer när dom läser sånt där som den där Spårvägen-killen skriver. Och så ska ni gå in och korrigera och förstöra alltihop!

    Har ni glömt att det är Enköping till helgen???? Vi vill INTE ha en repris från förra året, vare sig med resultat eller skador!

    Enköping har ett ännu starkare lag i år med Nodén och Emeh Izuchukwu som dominerar på mittfältet och snabba yttrar som vållar oro. Krävs ett fysiskt starkt Rotan på mitten för att störa dessa herrar och snabba yttrar som hinner med på kanterna. Jag vill se Lennerman/Mbye mittlås och Simon/Seb framför (Keivan, Vigge, Leal måste vila en sån här match där det krävs fysiskt spel).

    Sen Haga/Petros på kanten bak och två av trion David eller Thomas eller Rolle på kanterna för att dels hänga med när det går undan, men även själva kunna vålla Enköping huvudbry i kontringsspel med hög fart.

    SvaraRadera
  3. Vad är det som säger att man måste ta bra spelare med kraft. Varför inte andvända spel- skickliga spelare istället ?

    SvaraRadera
  4. Ställ upp med bästa lag så blir det tre pinnar

    SvaraRadera
  5. Spel-skickliga spelare är bra när man själv förväntas ha bollen mycket. Brytstarka, kraftfulla och aggressiva spelare är bra när motståndarna förväntas ha bollen desto mer. Kolla på Mourinho: när hans lag möter andra lag som är starka så anpassar han taktiken och vilka som spelar för dagen efter motståndet. Endast om man är Barcelona, Man United (eller struntar i resultatet) så kan man köra samma taktik i VARJE match.

    SvaraRadera
  6. Haha, jag älskar analys! Oavsett vad man tycker (kommer ju aldrig hända att alla vill se samma lag) så känns det fantastiskt att få sån gedigen feedback på inlägget. Här har vi en kille (eller tjej? troligt...) som tänker till kring Rotan vilket tyder på ett jävla engagemang och framförallt ett stort kunnande, med tanke på att "Anonym/Analys" alltid känner till motståndarnas styrkor och svagheter. Hatten av, analysera mera!

    SvaraRadera