ANSVARIGA UTGIVARE

Johan Hedman och Mattias Åsén följer Rotebro IS FF:s väg upp till division 1


tisdag 10 augusti 2010

El Clasico 2.0 - ducks för revansch




Den 29 maj 2010 kommer att minnas som en svart dag i Rotebro ISFF:s historia. Det var dagen då klubbens flaggskepp förnedrades av lokalkonkurrenten, tillika lillebror, Sollentuna United. I fortsättningen kommer supportrar till de rödblå bära svarta band detta hemska datum. Samtidigt som de lyssnar på "Take a walk on the wild side"...

Men inget ont som inte för något gott med sig. Förlusten mot lillebror den 29 maj, är Rotebros senaste förlust och laget har klättrat i tabellen efter detta. Och klättrat. Och klättrat. Nu ligger Rotebro på en imponerande andraplats, en poäng före trean Sollentuna. En poäng som kan ha fått sällskap av tre till inför returmötet den 24 augusti, om allt går som önskat nu i helgen. Hela laget har sett fram emot returen, ända sedan domaren blåste av förnedringen i slutet av maj. Nya banderollförslag har funderats ut, bilder på en jublande Filip Terland har satts upp i omklädningsrummet som tändvätska, och snöänglar har utförts. Allt med siktet inställt på matchen hela kommunen pratar om - El Clasico 2.0 - ducks för revansch!
I skrivande stund är det två veckor kvar till denna, redan på förhand, legendariska match. Förvänta er en hel del hets de kommande fjorton dagarna. Nu kör vi!
Rotanbloggen




6 kommentarer:

  1. Heja härliga Rotan, en match i taget, fokus på IFK Sundsvall, plus att de av bloggen absolut mest upphaussade fighterna har blivit pannkaka:-( ESK 0-3 och SU 0-4, värt att tänka på:-)

    SvaraRadera
  2. Åkte ni buss till ESK-fajten? Om inte så tror jag starkt på buss framöver - även till Vallen!

    SvaraRadera
  3. Nej vi åkte inte buss till Esk matchen :)..

    SvaraRadera
  4. Vi åkte med en bil som hade registreringskylt ESK... Mycket dumt

    SvaraRadera
  5. http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/sverige/allsvenskan/aik/article7609442.ab

    SvaraRadera
  6. Han kanske är något för AIK, men Gamla Rotan rår han inte på, den där Bangura!

    SvaraRadera