ANSVARIGA UTGIVARE

Johan Hedman och Mattias Åsén följer Rotebro IS FF:s väg upp till division 1


söndag 22 augusti 2010

Vem vill stå mur på tisdag?

Motivation är ett viktigt ledord inom fotbollen, såväl i Champions League som i Division 2. Inget konstigt i det. Det svåra är hur man ska få spelarna motiverade, trots obefintliga lönecheckar och värdelös benskyddstejp. I Rotebro använder vi vår kreativitet för att lösa detta problem. Vår gamla frisparksmur har numera fått namn (eftersom vi ändå skjuter så mycket på muren, så kan vi lika gärna få lite motivation att skjuta hårt...). Namnen ser ni på bilderna nedan. Fram tills gårdagens träning har muren stått emot både hårda Kalle Gnäll-skott, som lösa WiklundH-tåpajar. Fram tills igår. Då kliver Rotans senaste nyförvärv, från Norrlands djupaste skogar, David Ström, in och fullständigt pepprar muren sönder och samman. Tillsammans med Gnäll rök sen det mesta av muren. Allt på grund av lite kreativt motivation.


2 kommentarer:

  1. Kul artikel. Är väl "bara" en kille som fått huvudet bortskjutet? Luleå ligger väl inte i djupaste skogar, det ligger väl vid Bottenviken? Hur är det med geografikunskaperna bloggen? Sen är det väl "kreativ" motivation Rotan använder inte "kreativt".

    SvaraRadera
  2. Är mycket besviken på artiklarna inför derbyt. Finner inte minsta tillstymmelse till den hets och humor som fanns på båda sidor. En gråtmild artikel om att United spelar ett fult spel, en intetsägande Rotankaka och en kortis (rolig iofs) om en frisparksmur,

    Nej, konkurrentens blogg har kört över er hittills måste jag säga, vill se uppryckning!

    SvaraRadera