ANSVARIGA UTGIVARE

Johan Hedman och Mattias Åsén följer Rotebro IS FF:s väg upp till division 1


fredag 6 augusti 2010

Skrämselpropaganda

Ni som tycker att Rotanbloggen haussade Köpings nyförvärv från Sierra Leone som stod för ett hattrick mot Frej i sin debutmatch för klubben, i det senaste blogginlägget, får väl titta bort en stund. Detta, för Rotanbloggen, mycket korta inlägg kommer nämligen uteslutande handla om vår framtida "vän".

Rotanbloggen har blivit så stor att den numera har en stab större än Chelseas ledaransamling. Senaste frilansaren som får en omnämning är Erkan Zengin-kopian Joachim Wernersson, en för många obetydlig pojkvasker som är mest känd för att ha lyckats ådra sig en hjärnskakning i samband med ett bicacletaförsök (han missade bollen). Hjärnan skakades dock inte om så mycket att hans grävande journalistinstinkter rubbades. Det är nämligen nämnde Wernersson som släppt bomben att Isamel Tetteh Bangura, som är Köpingspelarens fullständiga namn, har blivit inbjuden av den framtida Superettanklubben AIK Solna, som alltså imponerats av spelarens framfart. Att det är just AIK som lockar med ett provspel är ingen slump, deras succéförvärv med samma efternamn som Köpings afrikan har nämligen agerat forwardsduo med vår söndagsmotståndare. För det fullständiga referatet, klicka på länken nedan: http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/sverige/allsvenskan/aik/article7577745.ab

Det kan bli en tuff match mellan Bangoura och Camara på söndag, eftersom vår Gambier har spelat i belgiska Lokeren och finns på FIFA 10, så är jag inte särskilt orolig.

/Rotanbloggen

1 kommentar: