ANSVARIGA UTGIVARE

Johan Hedman och Mattias Åsén följer Rotebro IS FF:s väg upp till division 1


tisdag 6 april 2010

Även en inställd match är en match

"Synd, det är när man vill att något ska hända, och så händer det inte. Det är synd." /Doktor Alban

Igår skulle Rotans förväntade segertåg fortsätta mot etablerade division 2-gänget Enskede, men på grund av yttre omständigheter såblev matchen inställd. Det var synd. Undertecknad vaknade av ett sms av nyblivne pappan Fuck You Berg (ett femfaldigt för sonen Nelson och ett lika stort grattis till Klövers, minst sagt efterlängtade dotter Filippa!) klockan 06.30 där det stod "Kul med snö!". Jonathan var givetvis ironisk, ingen tycker längre att det är kul med snö, framförallt inte någon i Enskede som valde att ställa in matchen eftersom deras stortjärna Anders Östmark fortfarande är skadad pga snöolycka, och klubben vill inte riskera fler ödesdigra skador inför den kommande seriestarten. På skinnaråsen möttes detta av blandade känslor. WilkundH var ensam om att bli glad över beskedet om inställd match. Han förklarade detta genom att han hade glömt sina skor. Alla förstod dock att det beror på att han inte vill förstöra sin godkända insats mot BSK med en dålig insats så här tätt inpå seriestart. Vittnen såg WiklundH dansa snödanser på södra sidan om stan under söndagen. Slugt! Om ni trodde att vår fjärde inställda match skulle nedslå oss så trodde ni fel! Snabbare än Bashar hinner irritera hela laget med sin "musik" så hade Fuck You Berg messat ut att det skulle vara en INTERNMATCH senare på kvällen. Han hann med två särskrivningar. 50 spänn inträde.

22 stycken spelsugna spelare ställde upp för denna INTERNMATCH på Skinnaråsen, vilket alltså gav två elvor som spelade 5 x 20 minuter fotboll. Rapporter från denna match saknas eftersom den var stängd för allmänheten. Rykten säger dock att Unge Lätte Långe Johan Hedman spelade bländande och avgjorde för Blåtts favör...INTE!

Det viktiga skedde dock efter matchen där samme Hedman vann "träffa nätet" både på halvvolley och med vänstern. Teknik i sin renaste form. Kalle Gnäll kom sist båda gångerna och gnällde på att hans boll var opumpad och att nätet var felkonstruerat på hans sida. WilkundH försökte fuska. Småsint. Vi hann även med att spela "Gris" ed vänstern. Scouterna på plats ringde hem och rapporterade om "ett gäng Messi" och rykten säger att Kallhäll ska vara intresserade av Ingesson. Sportchefen Per Karlsson har satt "två nya snöskyfflar och ny tejp" som transfersumma för Klas. Fortsättning följer.

Ikväll ska "Hus 2" rivas av A-laget i ledning av Från koja till slott-Cribba. Planen är att allt skräp ska tas ut från huset innan Lennerman knycklar ihop huset och slänger det på tippen. Utan handskar.

Seriepremiären närmar sig vilket märks i laget. Haga missade går träningen för att istället åka till Mordor för att slipa sina dobbar, Armin friserade igår sin rumpa för att ha den fin till premiären och Sebban tränar för fullt (!). Vi hörs senare i veckan!

#13

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar