ANSVARIGA UTGIVARE

Johan Hedman och Mattias Åsén följer Rotebro IS FF:s väg upp till division 1


onsdag 14 april 2010

Tack Kalid för denna tid!

Trycket är stort på Rotanbloggens redaktion som i veckorna också agerar Idrottslärarvikarier och som vanligt ska hinna med att läsa för blinda, lotsa pensionärer över vägar och hjälpa Karlsson att plugga till omtentor i Matte C. Och trots att vi har högst inläggssnitt i Sverige efter Blogghjälten Alex Schulman så menar vissa att "det har varit lite dött på bloggen senaste tiden". Vi tar det som en komplimang och lovar att bättra oss.

Veckan började dåligt när Christer meddelade att Kalid valt att lämna oss, strax före seriestart. Anledningen till detta tros vara att han inte orkar träna tre gånger i veckan och att han är för skadedrabbad för att kunna spela i division 2. Rykten säger också att han ska spela in en ny video till "Worlds greatest" vilket kommer att ta mycket tid. Denna nyhet är givetvis mycket tråkig, Kalid var inte bara en stor fotbollsspelare som alltid vek inåt i planen med sitt karakteristiska ryck, utan även en mycket skön kille i omklädningsrummet som alla kunde skämta med och om. Även om Kalid har i särklass kortast tid i omklädningsrummet i laget pga sin ovana att alltid komma sent så hann han sätta avtryck hos oss alla och vi kommer att känna saknad efter denna varma kille.

Det så kallade musikkriget har kanske fått sitt slut i och med Blietz-offensiven från Alex och Kalles sida som, med hjälp av en skarvsladd, flyttade hela musikanordningen till bortre sidan av omklädnigsrummet, till mångas glädje (och vissas förtret).

Seriestarten närmar sig och laddningen i laget är total! Alla spelare har fått order om att hålla sig undan sex, alkohol, kärnfrukter, socker, halt underlag, vitt bröd, fängelse (Haga), Lasse Muhrén och Uppsala för att komma till matchen mot Skiljebo på lördag väl förberedda. Varje spelare har även fått varsin DVD med scouting på Skiljebo som Cribba har sammanställt i sitt fotbollslabb, där varje motståndare presenteras med styrkor, svagheter, skostorlek och fritidssysselsättningar. Rotebro-vännen Henrik Strömblad (släppte in 11 mål på två matcher mot oss i division 4N för några år sedan och orsakade ett rött kort) kommer också att närvara på denna stora dag, så tag med autografblocket till Skinnaråsen på lördag.

På lördag kommer även en hyllning till den nyss avlidne Ararad Wartanian, som hedrade Rotebro i flera år med bländande spel, bländande leende och varma långkalsonger, med en tyst minut före och svarta sorgeband under matchen. Med tolv spelare på planen borde vi kunna ta tre poäng i premiären!

Det bästa som hänt så här långt i veckan är:

- Christers kommentar efter att WiklundH jagat en boll och fyra spelare i närmare minuten, där han glidtacklat både boll och spelare flertalet gånger, för att sen se bollen glida över linjen och motståndarnas boll: "Så mycket jobb, för så lite". Fuck You WiklundH!

- Hammarby förlorade sin första grusmatch i Superettan. Danne var där.

- Gult dominerade både måndagens och tisdagens spel. Rätt svårt.

- Undertecknad tog en meriterande klunsseger under gårdagens träning och bättrade på sin klunsstatistik till 3 segrar och 18 förluster. Mellström fortfarande 100-procentig.

Sämsta i veckan:

-Mbye låg tre dagar på sjukhus för förkylning. Hitta på något bättre om du ska ljuga Mbye!

- Haga är tillbaka i träning.

- Tejpen är fortfarande inte slut.

Rotanbloggen tackar för sig för en liten stund, håll ut till nästa inlägg som blir en video i "Joga Rotan"-serien.

#13

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar