ANSVARIGA UTGIVARE

Johan Hedman och Mattias Åsén följer Rotebro IS FF:s väg upp till division 1


lördag 17 april 2010

Premiärseger mot Skiljebo. Rätt svårt.

Rotanbloggen bjuder här på ett kort inlägg som tar upp det allra viktigaste från dagens stormatch i Europafotbollen på Skinnaråsen, för att stilla våra läsares hunger. Se det som en aperitíf inför huvudrätten imorn med bilder och ett låååångt inlägg.

Seriefavoriten Skiljebo med Johnny Rödlund som tränare kom till Skinnaråsen för att plocka hem tre enkla poäng. Stor chans. Efter en första halvlek där Danne (DN-omnämnd dagen till ära) räddade oss ett par gånger för mycket, men där vi gjorde enda målet. #14 rullade in Rotans första division 2-mål efter ett vackert anfall. Ingen vev. Och i andra halvlek avgjordes matchen med mål från Unge Tunge. Och då kom inte bara en vev, utan tre stycken för att kompensera Freddans fatala misstag från första halvlek. Avgjort.

Övriga motståndare är varnade. Rotebro är i tvåan för att stanna. Imorn kommer alltså det riktiga inlägget, så håll till godo tills dess. Rotans hjältar ska nu ut och fira (Danne och Freddan har nog redan börjat tömma barskåpet, Haga började innan matchens slut). Rätt svårt.

/ Unge Tunge

4 kommentarer:

  1. Nyfiken.
    Gratulerar.

    SvaraRadera
  2. grattis till segern grabbar! starkt!

    SvaraRadera
  3. Stort av Armeniskas farmaklubb att visa framfötterna.
    Bra match, inge skit nu
    //Rickard Pettersson

    SvaraRadera