ANSVARIGA UTGIVARE

Johan Hedman och Mattias Åsén följer Rotebro IS FF:s väg upp till division 1


fredag 16 april 2010

Ducks... för premiär!

Årets hetaste inlägg så här långt har knappt hunnit bli kommenterad (bara sex gånger) innan nästa slungas ut i cyberrymden (där kom årets töntigaste ord också). Den här gången handlar det dock inte om lillebror United utan bara om läget i Rotan inför premiären mot seriefavoriten Skiljebo imorn. Efter sammanlagt 50 mil runt Bredden, snöänglar tills Fuck You Berg fött ut sitt andra barn ur sin "föda-barn-ställning", snöskottning som Bajen-Danne har skitit i, 200 felpass av Lennerman (på sju träningar), idel segrar för gult och där #14 dominerat varje träninsgpass (rätt svårt), så är det äntligen dags att visa att vi hör hemma uppe i tvåan. Eller för att citera Dirk Diggler "det gör ont att komma upp, men när man väl är där så är det bara njutning". Vi hoppas att Rotan-bekantingen Dirk har rätt i detta...

För att undvika diverse spekulationer i kvällspressen så valde tränarduon Johansson/Holm att avslöja lördagens startelva direkt vid torsdagsträningens början. Och den ser ut som sådan: 4-4-2
D. Andersson
M.Hagman, S. Strömberg, J. Lindvall
K. Ramsell, A. WiklundH, N. Karlsson, F. Källberg
B. Bozan, J. Hedman

Träningen efter detta avslöjande bjöd på fasta situationer för startelvan där Sebban satte 0 (n-o-l-l) av 10 (t-i-o) bra nicklägen, Unge Tunge en av en och där Jagge och Haga antagligen rörde sig minst antal meter någonsin i Christer Johanssons tränarkarriär, Peter Erikssons "dagen-efter-träning" på ett sommarläger i Norrtälje medräknad. Danne hann göra Gordon Banks avundsjuk med en hyfsad räddning och gult visade återigen sin oslagbarhet med idel segrar på spelet. Med andra ord känns allt som vanligt inför premiären imorn då storpublik (Resultat-Danne kommer i andra halvlek efter Helenelund-Sirius i Veteranbandyn), sponsorer (Abramovitj), lokaltidning och Peters hund väntas närvara.

"Det kommer att bli en fest. Och det är vi som ska ha den" /Tommy Svensson

I övrigt:
- Kalle Gnäll inledde torsdagsträningen med att inspektera de nya näten till målen på Skinnaråsen. Han var inte nöjd. Jag citerar: Vad är det här för jävla sjumannamål?! Rätt kul att näta på dem här! Och gröna, vafan, man kommer ju inte ens se dem! Smart att fixa billigaste skiten! Slut på citat.
- Karlsson visade varför han inte fått klunsa någon gång tidigare på försäsongen när han gick på junissaxen och förpassade gult till sidan.
- Johan Vega såg sitt liv passera i revy (många idol-auditions?) när Lennerman tog ett strypgrepp på honom på nerjoggen (!). Gå inte på berg när det finns Fuck You Berg!
- Lex Nisser hittade sin biologiska pappa i Juhanni Kujampää. Likheten är slående.

Imorn klockan 14.00 kör vi! Du är välkommen på resan in i ettan. För 60 spänn.

#13

1 kommentar:

  1. Nyfiken.
    Kör rotan med 10 gubbar i premiären? mot Skiljebo.
    Snygg gest.

    SvaraRadera