ANSVARIGA UTGIVARE

Johan Hedman och Mattias Åsén följer Rotebro IS FF:s väg upp till division 1


torsdag 22 april 2010

Rotans väg till en Oscar?

God Kväll, Wiklund (utan H) vid tangenterna igen.

Undertecknad har under veckan tilldelats äran att bli bild- och videoansvarig för bloggen. En tung roll att axla, men också underhållande då det finns många bra videoprojekt på gång till bloggen som är värda att följa. Med Unge Tunge bakom (den rosa) kameran, mig vid redigeringsbordet (som just nu inte är mer avancerat än Windows Movie Maker) och hela Rotan vid ritbordet för idédroppande är det upplagt för succé. Två filmprojekt ligger just nu i fokus:

Projekt "Joga Rotan" som redan har smygstartats i och med "Specialstraffen" signerad Kalle Gnäll Ramsell och kommer följas upp med fler filmer ämnade att visa upp den tekniska finess Rotan besitter.

Vi har även ett nytt projekt på gång inför derbyt mot Sollentuna United som är under inspelning, vi väljer att hålla vidare information om projektet hemlig fram till release. Låt oss kalla det "PM" tills vidare.


I väntan på dessa kommande succéer får ni hålla till godo med "Joga Feo" (det fula spelet).
Unge Tunge var för någon vecka sedan skadad och tog tillfället i akt att filma under träningarna. Detta resulterade i en hel del material till "Joga Rotan", men mitt i allt det vackra spelet upptäckte han Jonathan Fuck You Berg.
En klassisk uppvärmningsövning som utövas i mittcirkeln går ut på att halva laget står utanför med boll, halva laget jobbar innanför. Det inre laget möter det yttre, får pass och spelar tillbaka "på ett". Cribba vädjar alltid till oss att göra varje övning så matchlik som möjligt och sätta upp tempot, så även denna dag. Fuck You Berg gör så gott han kan. Notera gärna hur övriga spelare svischar förbi i tredubbel Berg-hastighet. Berg lufsar ostört vidare, och är soft med det.



Tack för mig denna kväll, ser fram emot att ha mer att lägga upp inom en snar framtid.

//Wiklund

6 kommentarer:

  1. Jag kommenterar här på min egen blogg med tre motiveringar: 1)Att få bloggen att verka mer uppmärksammad än vad den är. 2)För att uppmuntra bild- & videoansvarige WiklundHs deltagande i Rotanbloggens supertrio. 3)För att det är ett sjuuukt bra klipp! Haha, Jonte ser så fantastiskt tjock ut!

    SvaraRadera
  2. Som tränare blir man inte imponerad men alla fick vara med idag//Cribba

    SvaraRadera
  3. Det är dumt att springa för mycket, när man ändå är given på läktaren.... Fuck you Wiklund.... fuck you Hedman...

    SvaraRadera
  4. Hahaha Bitter Berg!

    SvaraRadera
  5. Notera även att Berg till 99 procent väljer att hålla sig i den ena närmsta halvcirkeln.

    SvaraRadera
  6. Varvet Fuck You Berg gör vid 00:28 måste verkligen vara definitionen av alibilöpning. Försöker få det att se ut som att han letar läge, men egentligen är det förmodligen mer "orkar inte, orkar inte, orkar inte" som går i huvet på vår käre Berg.

    SvaraRadera