ANSVARIGA UTGIVARE

Johan Hedman och Mattias Åsén följer Rotebro IS FF:s väg upp till division 1


lördag 24 april 2010

Musik och bajs på väg mot Hudik!

Med tre timmar kvar till säsongens andra fight är det dags för en uppdatering från bussresan så här långt. Vi har precis ätit i Tönnebro, tillsammans med DIF-supportrar (Jönköping ligger neråt grabbar, synd!), Tallink-resenärer och Köping-Tobbe (idag iförd keps). Resan har bjudit på tre timmar DUNK från United-ligan som laddar för utgång, kortspel, Solsidan och "film"
Bussens ateraljer överraskade spelartruppen positivt, med flertalet bord, eluttag och trådlöst internet, vilket till och med tystade Kalle Gnäll som dock hittade något annat att gnälla på: bussens gula gardiner. Spelmissbrukarna Haga och Danne hittade snabbt Chicagovänner i Lennerman, #14 och Karlsson (fisken vid bordet). Med bedrövlig musiksmak och en hel del "Svårt!" dominerade gänget bussen den första timmen. Bajen -Danne tog hem partiet, vilket inte var någon skräll efter att ha tillbringat mer tid i supporterbussen till obskyra ställen som Ängelholm och Ljungskile, än vad Sebban gjort på Massagebänken. #14 ska dock ha spelat bäst och bara otur stoppade honom från segern. Karlsson sist. Priset var immunitet mot Hagas tacklingar i knähöjd i en vecka. Grattis Danne!/div>

Under tiden har Klas och WiklundH förundrats över ipod-funktionen Akinator som listar ut vilka kändisar man tänker på. Kapten Haddock, Emil i Lönneberga och Yeti har hittats så här långt och grabbarna blir lika överraskade varje gång. Danne tänkte på Hammarbys b-lags materialförvaltare. Akinator hittade honom inte.

Busschauffören ville hjälpa till att roa spelartruppen och satte på en film. Det blev inte vilken film som helst, på tv-skärmarna lyste helt plötsligt fyra siffror: 2012. 2000-talets överlägset sämsta film som kostade mer att göra än vad Etiopien, Uganda och Gambia har i BNP. Tillsammans. Ingen kollade.

Längst fram i bussen har ledarna sitt bord och här är agendan på samtalet:
1. Vad gör vi om Danne OCH Abbe skadar sig? Ska Jonte eller Armin in?
2. Lasse förmedlar erfarenheter från sitt linjedomarskap i VM.
3. När byter vi ut WiklundH?
4. Lasse berättar om sin nya Lamborghini.
5. Orkar vi ha Lukas på bänken i mer än en halvlek? (Det bestämdes att Lukas får värma upp från minut fem).
6. Lasse berättar om sitt pokerspelande jorden runt (A-K favorithand).
7. Oddssättande på huruvida Sebban klarar 90.

11.14 släpptes helvetet löst i bussen. Och det var Freddan som släppte löst det. Vi var tvungna att stanna i 45 minuter för att vädra bussen och för att Nisser skulle sluta spy.

Övrigt från bussresan:
- Leal och Nisser har sovit hela resan och kommer att vara utvilade till matchen. Nisser vaknade dock och ringde sin sekreterare för att avboka mötet med Bill Gates.
- Vi åkte förbi Tierp där United skulle mött Strömsberg idag. Snö och inställt. Trist
- Armin har varit som den 12-åriga pojke han är och har inte suttit still i mer än fem minuter i sträck. Vi väntar nu på att Lennerman ska tröttna och banka ner honom genom bussgolvet.
- Vi har sett en människa av kvinnligt kön på hela resan, kassörskan på Tönnebro. Söt, men gödig. Alex sugen.
- Rotanbloggen jobbar på att utveckla sidan med en 3-D-funktion. Vi har satt WiklundH på jobbet./div>

Nu ska spelartruppen på gemensam piss i skogarna. Matchapport kommer på bussen hem vid seger. Annars skiter vi i det. Håll tummarna för Rotans hjältar! Tomas Brolin, här kommer vi!

#13

1 kommentar:

  1. Fan va nice det hade varit att åka med! Blir det förlust idag så är valet av film den enda vettiga förklaringen, 2012 kan få vilken människa som helst att tappa moral och inställning (till livet). Själv är jag lite lack på att SvenskFotboll bara har live-SMS från Superettan och uppåt, vem bryr sig om Bajen? För att stilla abstinensen kommer jag förmodligen att bege mig till Gamlis IP och scouta kommande motstånd i matchen mellan Gamla Upsala-Köping. Lycka till gubbar!

    SvaraRadera