ANSVARIGA UTGIVARE

Johan Hedman och Mattias Åsén följer Rotebro IS FF:s väg upp till division 1


onsdag 28 april 2010

Förklaringar till interna blogguttryck

Att blogga handlar om att profilera sig. Per Bjurman på Aftonbladet livebloggar från nattens NHL-möten med smeknamn som Horney, Homer, Lidas, The Kron Wall of Pain, The Mule, Hanky Tank och The Moose. Rotanbloggen är inte sämre. Efter att kollega Hedman refererat till sig själv i senaste inlägget med tre olika smeknamn så känns det som att det är på sin plats med en och annan förklaring för att bjuda in alla våra läsare till att deltaga i det interna Rotanspråket. Här följer några förklaringar som i fortsättningen kommer att kompletteras i en länk högst upp på sidan:

"Unge Tunge Långe Trånge Gamle Sterile Trötte": Alla varianter på Johan Hedmans smeknamn. Bottnar i att de äldre gardet brukade tilltala honom Unge Johan Hedman i ett flertal år. När sedan ett referat på Täby IS hemsida omnämnde honom som Tunge Johan Hedman var det bara att bygga på.
Ingen Skit: Härstammar från andra året i division fyra när undertecknad Åsén gör sig redo för ett inhopp. Peppad och redo att gå in och bidra med sitt bästa spel får jag av coach Christer med mig orden. "Kom igen nu Åsén, ingen skit!".
Fuck You Berg: Fjärdemålvakten Jonathan Bergs öknamn. Härstammar från en tv-spelsmatch mellan Berg och Hedman efter att Hedman gjort mål. Har anammats av alla, även Coach Johansson!
#14: Fredrik KJellbergs tröjnummer
WiklundH: En felaktig stavning på Alexander Wiklunds namn vilket denne starkt ogillar... och således gillas av bloggen!
Mr Rotebro: Modernt smeknamn på Jakob Lindvall efter att denne vunnit en skönhetsomröstning hos Rotebros F-93.
Elvis: Smeknamn på Armin Iranpak efter dennes frisyr.
Klas Ingesson: Lukas Strömbergs smeknamn som inte behöver någon vidare förklaring. En stenhård MAN
Bajen-Danne: Målvakten Daniel Andersson är en gigantisk Hammarbysupporter
Kalle-Gnäll: Kalle Ramsell. Helt enkelt för att han är den enda som skulle gnälla på att en väska med en miljon kronor skulle vara för tung att bära
Lillebror: Sollentuna United

/Åsén

3 kommentarer:

  1. MADRID 22 MAJ LÖRDAG 20:45 HERE WE COME. PAZZA FUCKING INTER !

    SvaraRadera
  2. Vi vill inte ha dina korkade kommentarer på den här bloggen Armin. Idiot!

    SvaraRadera
  3. Fuck u, Åsen? Johan? Alex?

    SvaraRadera