ANSVARIGA UTGIVARE

Johan Hedman och Mattias Åsén följer Rotebro IS FF:s väg upp till division 1


tisdag 9 mars 2010

Nu kör vi! Men vad kör vi?

När vi nu, ett gäng månader efter upptåget i 2:an, äntligen fått tummen ur arslet och skapat en rotanblogg så kanske ni undrar vad kommer att publiceras här? Enkelt svar: Ingen skit!

Som kollega Hedman nämnde i tidigare inlägg kommer bloggen i allmänhet behandla allt som av betydelse händer i laget. I synnerhet innefattar naturligtvis detta även all gestaltning av allt det som händer kring laget, såsom matchreferat, kommentarer, "expertanalyser", bakom kulisserna-reportage, läktarskvaller, historiska återblickar från tidigare säsonger, analyser av motståndarlag m.m. Vår vision är att med denna blogg involvera alla som på något sätt känner en tillhörighet till de rödblåa färgerna att engagera sig i bloggen på något sätt. Om någon vill figurera som gästskribent (inte Alex) så är ni mer än välkomna av lämna in ett cv med era journalistiska meriter på kansliet. Förslag på ämnen tas tacksamt emot i kommentarsfälten, ris skickas till Rundelgränd 19, 19268 Sollentuna, ros skickas till Studentvägen 16, 75234 Uppsala.

Under försäsongen kommer redaktionen lägga upp säsongsplaneringen och stundtals jobba i det tysta. Men vad vi redan nu kan avslöja är att snaran kommer att dras åt, temperaturen kommer att skruvas upp och inläggen kommer att bli allt mer frekventa ju grönare gräset blir och ju närmare säsongspremiären vi kommer. Under denna dryga månad fram tills dess kommer bl.a. Hedman att bjuda på lägesrapporterna från träningarna & inför-säsongen-intervjuer inom laget medan Uppsalakorrespondent Åsén kommer att stå för en artikelserie i krönikeform om hur vägen varit mödan värd för laget som haft mål och mening med sin färd.

Håll till godo,
Åsén

P.s. Givetvis kommer gruppen "Rotanbloggen" snart med en facebook-inbjudan nära dig... D.s

1 kommentar: