ANSVARIGA UTGIVARE

Johan Hedman och Mattias Åsén följer Rotebro IS FF:s väg upp till division 1


måndag 11 april 2011

Premiärveckan inledd!

Vaktmästaren som jobbar på kyrkan utanför mitt fönster på jobbet dricker bara halvfulla glas - idag är budskapet på anslagstavlan "HURRA - en ny vecka igen!". I vanliga fall kräks jag lite när jag möts av dessa budskap varje måndag, men denna vecka är ingen vanlig vecka - det är premiärvecka!

På söndag klockan 15.00 träder Rotebro in i årets tävlingssäsong i division 2, med ett ovisst möte med nykomlingen Kvarnsveden. Efter en snabb Wikipediacheck kan det konstateras att Kvarnsveden - del av Borlänge stad - är mest känt för sitt pappersbruk, men har även en biograf och delar av musikbandet Mando Diao härstammar härifrån. Viktigt information för oss som vill lära sig något om de orter vi kommer till. Om fotbollslaget Kvarnsvedens IK står det dock inte många rader (faktiskt inga alls), vilket gör premiärmatchen än mer oviss för oss. Såhär med en knapp vecka kvar till avspark är det dock upp till oss i laget att göra det bästa för att maximera våra förutsättningar inför matchen; skador ska läkas (Patrik kommer få ett helvete i naprapatrummet i veckan), fasta situationer ska nötas och Blombergs och Holms huvuden kommer nog att dunkas ihop både två och sjuttiofem gånger innan en startelva kommer att bli klar.

Under veckan som kommer ska vi fortsätta att höja den bloggtemperatur som höjdes rejält förra veckan. En intervju med Kvarnsvedens tränare ska presenteras (förutsatt att han svarar på våra frågor), ett tips på hur serien kommer att sluta ska upp på bloggen och allt som hänt i veckan kommer såklart inte hamna i glömska för er Rotansupportrar! Detta är veckan som kommer för er supportrar som har tid att följa oss:

- Måndag: Träning plus lagfoto. Vi hoppas på en liknande humor hos fotografen som placerade Mbye och Nisser bredvid varandra förra året.

- Tisdag: Träning tillsammans med F98 i vanlig ordning. Vi hoppas få låna målen sista kvarten.

- Onsdag: Skedman inkasserar 100 kronor från Armin efter att Inter åkt ut Champions League.

- Torsdag: Armin skriver något på facebook om Inter på ett språk han varken kan prata eller förstå. Även stängd träning för allmänheten. Inga spioner är välkomna. Bara F98.

- Fredag: Lagaktivitet som går ut på att förhindra 14 och Haga att komma in på Soapbar. Vaktschema görs upp i skrivande stund.

- Lördag: Granskning av den video som sportchef Per Karlsson filmade från senaste matchen. En kopia skickas till Hebys styrelse som förväntas sparka hela truppen.

- Söndag: Seriepremiär!!

Premiärveckan är inledd - nu är det pasta och vatten som gäller för hela truppen. Jag förväntar mig även att samtliga spelare tar ledigt från sina jobb. HURRA - en ny vecka igen!

1 kommentar:

  1. Haga kommer väl ändå inte in på Soapbar?

    SvaraRadera