ANSVARIGA UTGIVARE

Johan Hedman och Mattias Åsén följer Rotebro IS FF:s väg upp till division 1


torsdag 7 april 2011

Veckan som varit

Vecka 14 skulle bli något utav kaosets vecka. Cykel-SM, SL och bilstölder - och en otippad målvakt i storslag.


Tidigare friidrottsföreningen Rotebro har nu även startat en cykelgren i klubben där stallet för närvarande har tre cyklister. Veteranen Simon, som cyklat mer än han sprungit under försäsongen, och de två nya, unga, lovande cyklisterna Joe och Skedman. Cykelgrenen i föreningen har såklart uppkommit på grund av skador på spelarna, men den nya idrottsgrenen har gått så bra att en "Rotan Runt" väntas genomföras under våren.

Kaoset i veckan eskalerade dock under torsdagsträningen då SL gjorde att hälften av lagets spelare inte lyckades ta sig till träningen. De som lyckades komma dit med häst och vagn eller andra färdmedel möttes av stormen Gudrun, vilket gjorde att ingen hörde vad Holmberg ville få ut till spelarna, och som dessutom gjorde att flickor 98 blåste över på vår planhalva - ge fan i det, vi får ju inte låna era mål! Det som dock skärrade laget mest (förutom 14 som blev barnsligt glad) var inbrottet i Dannes bil. En stulen väska med dator och spelschemat till Hammarbys curlingdamer saknas. Roland Mendy är huvudmisstänkt.

Annars var ett stort glädjeämne under träningen Dannes ersättare i målet - Armin Iranpak - inget ont som inte hade något gott med sig. Under avslutstävlingen (som var nära på att blåsa bort för övrigt) var Armin närmast omutbar och landslagsmeriterade Lennart fick se sig besegrad mot en mycket taggad Armin. Målvaktssituationen känns riktigt angenäm i alla fall. Särskilt när Fuck You Berg inte ens tränade.

På lördag är det genrep inför nästa helgs seriepremiär. Heby är det som står för motståndet, men inte på Skinnaråsen trots hemmamatch, utan det blir reservarenan Norrvikens IP som får stå värd för arrangemanget. 14.00 är det avspark och genrepet hoppas ge svar på följande frågor enligt bloggen:

- Kan vi göra mål på andra sätt än kontringar eller straffar?
- Kan vi hitta en innermittskonstellation som tillfredsställer tränarparet? Det är premiär snart.
- Kan vi vända spelet EN gång under en match?
- Kommer Armin få chans från start i målet?


För övrigt...

...ingick Armin i årets dummaste vad med Skedman. Armin måste ge Skedman en hunka om Inter INTE går vidare efter 2-5 hemma mot Schalke. Det blir fan 200 jenka för Skedman.
...minns Rotanbloggen mötet mot Heby på bortaplan 2009 (2-2) då Kalle räddade en poäng med två mål och där en viss Christoffer Parmbäck var millimeter från att bli osannolik matchvinnare i slutminuten. Christer hade adopterat honom på stående fot om skottet inte hade träffat ribban.
...börjar #14 komma i form; ölkaggen snart borta nu...
...har Cribba fixat en tävling i laget där vi ska tippa resultatet på A- och B-lagets samtliga matcher i år. För den som vill veta så kommer vi att få segerraden 16-2-2, där våra enda förluster kommer mot Enköping och Strömsberg borta. Enligt Unge Siande i alla fall.
...lär man bli bänkad borta mot Enköping och Strömsberg i år.

Kom och se genrepet på lördag och ta gärna med dig solen när du ändå är på väg!



/Rotanbloggen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar