ANSVARIGA UTGIVARE

Johan Hedman och Mattias Åsén följer Rotebro IS FF:s väg upp till division 1


söndag 3 april 2011

"Jag är fan bäst i laget!"


Spelaren som alla vill vara - endast på grund av hans dialekt - David Ström är veckans spelare. För oavsett hur fin vänster han besitter, hur coola tatueringar som pryder hans kropp eller hur snabb D. Ström är på korta sträckor, så är det hans Lule-dialekt som gör att han har blivit accepterad i laget.

Luleåsonen David Ström kom som ett uppsnackat nyförvärv under förra sensommaren; uppsnackad av killen som fixade dit honom - agent M. Åsén. Som lagkamrat i studentlaget Ärketecknologerna kunde Mattias vittna om Davids enorma speed och en vänster som var bättre än Roberto Carlos. Hösten i Rotan blev dock inte som fansen (Daniel Karlsson och Sofia Gustafsson) hade hoppats på och David noterades bara för ett mål i Division 2. I år, med en försäsong utanför Uppsalas studentliv och med en brinnande revanschlusta, hoppas både Rotebro och David på fler mål från Norrlands bästa vänsterfot.

- Hej David, du har valt fem tuffa, det var djärvt.
- Jag bryr mig inte (Sägs med en väldigt släpig norrländska, som också kommer att hänga kvar under hela intervjun).

- Vem är du?
- Jag kommer från Norrland...

- Haha, kort och koncist. Varför spelar du i Rotebro?
- Det är ditt fel (Mattias; bloggens anm.).

- Har du någon personlig målsättning för säsongen?
- Den var tuff, som det ser ut nu så är det att få vara med i truppen.

- Här kommer din första tuffa fråga, beredd?
- Ja vafan, jag är inte rädd för era "tuffa" frågor. Läser ändå inte er töntiga blogg.

- Fuck you man! Du tillhör den del av laget som aldrig drar sig för att såga en medspelare längs med fotknölarna, så nu undrar såklart bloggen, efter de senaste matchernas insatser av herrn - varför suger du?
- Bra fråga....kan jag svara att jag kommer från Norrland?

- Det kan du, kommer passa bra in senare i intervjun också. Vi undrar också varför du, om du nu skjuter så jävla hårt och bra, bara lyckades med att göra ett mål under förra säsongen - och det med huvudet?!
- Fan, det var ju första gången jag träffade bollen - och då blev jag träffad i fontanellen.

- Du är mycket för att försöka sätta junisarna i laget på plats, låta dem bära in materialet, vara i mitten på kvadden och dylikt, men som vi alla vet så tenderar mobbare att uppvisa en bakgrund där de själva blivit mobbade - så vad hände egentligen i Boden 2003?
- Haha, ja det var en tuff tid. Vaknade upp med nagellack och läppstift efter inkilningen bland annat.

- Det hade varit en syn det. Det är ett erkänt faktum att ju högre upp i landet man kommer ifrån, desto sämre är man på att spela fotboll. I Rotebro kommer en viss David Ström från Luleå, är du således sämst i laget?
- Gambianerna kommer ju från den sydligaste punkten i laget och de suger ju. Jag skulle fan säga att jag är bäst i laget!

- Sista frågan: Mot Akropolis i Svenska Cupen stod du och hejade på motståndarna, har du något hjärta för klubben eller är det för pengarna du spelar här?
- Ja, det är definitivt inte för pengarna.
- Men har du något hjärta för klubben?
- Inget.

Tack för intervjun David, du klarade dig inget bra alls. Tror att du inte fått någon ny vän under den här intervjun.


2 kommentarer:

  1. Kul med spelarprofiler, men kan inte bloggen starta lite spekulationer om serien nu. Läste från sportchefen att NordicBets odds för att Rotan vinner serien är höga 16,00 (nionde plats). Kollar man runt så ser man att Sandviken förlorat med endast uddamålet mot både Brage och VSK från superettan samt att nya Norrtälje slagit Frej i svenska cupen (gamla Norrtälje vann ju f ö dubbelt mot Rotan i div 3). GUSK har spelat oavgjort mot samma Valsta som slog Rotan med 4-1. Enköping har värvat hårt. Etc etc.

    Tyckte Rotan såg ganska lovande ut mot Akropolis, men vad om övriga lag lyft sig ÄNDÅ mer...?

    Vem tror ni själva på som seriesegrare? Vore kul med lite spekulationer och er analys av övriga lag i serien nu så här med bara 10 dagar kvar.

    SvaraRadera
  2. Håll ögonen öppna under slutet av veckan. Matchreferat från helgen, videoblogg från 10 snabba med David och läget i de andra lagen med spekulationer som efterfrågas har börjat skrivas på. Vi har sjukt mycket att göra vid sidan om bloggen men nu får det vara slut på ursäkter. Sista två veckorna kommer det bli mycket Rotanblogg. Det är ett löfte

    SvaraRadera