ANSVARIGA UTGIVARE

Johan Hedman och Mattias Åsén följer Rotebro IS FF:s väg upp till division 1


torsdag 14 april 2011

Vem är det som har fucking röstat?!

Torsdagens inlägg kommer inte behandla söndagens premiär mellan Rotebro och Kvarnsveden, viktigare saker har kommit emellan. Vem fan är det som röstar så in i helvete på Mattias Åsén i "500-lappsomröstningen"?!

Till en början förstod vi att det var Mattias själv som var hjärnan bakom denna lömska plan att ge ett sken av att han är mer populär än vad han är i Rotankretsar. Men nu är datorerna på hans "arbetsplats" Qben förbrukade och enligt säkra källor (Mattias själv) så har Åsén inte råd att köpa nya datorer för detta ändamål. Och ÄNDÅ fortsätter rösterna att fullkomligt forsa in på honom. I skrivande stund har Mattias 21 röster, långt före Skedman och tvåan Lasse Muhrén. Frågan är självklar: Vem fan är det som röstar!

Vårt huvudspår just nu är att huvudpersonen i dramat (Mattias) ska ha mutat sina elever på Qben med chokladbollar för att rösta på sin fritidsledare. Trots stenhårda förhör framför Playstationet så har Mattias förnekat brott och vi letar nu efter sidospår. Därför behöver vi din hjälp! Om du har hört något, känt en konstig lukt eller om du bara vill sätta dit någon som du inte gillar - hör av dig på bloggen eller maila Rotanbloggen@hotmail.com så fort du kan! Så här kan vi ju inte ha det - vi har ju en premiär att fokusera på.

Tack på förhand!

Rotanbloggen goes CSI

5 kommentarer: