ANSVARIGA UTGIVARE

Johan Hedman och Mattias Åsén följer Rotebro IS FF:s väg upp till division 1


måndag 24 maj 2010

Derbyveckan är här!

Äntligen måndag och vecka 21! Veckan som numera endast kommer att handla om en enda sak; El Clásico på lördag. Ni som levt i en grotta i Burdurien under de senaste månaderna och googlat er fram till Rotanbloggen för första gången, ska veta att El Clásico är Matchen med stort M mellan det sympatiska hjältegänget Rotebro mot Stora Stygga Vargen, Sollentuna United. Rotanbloggen kommer att stå för sin beskärda del av hets under veckan och förhoppningsvis hjälper ni supportar till. Detta kan ni göra för att visa ert stöd till de rödblå:


- Bär under veckan bara rödblå kläder för att hylla Rotebro, och undvik allt som är vitt (Sollentuna Uniteds icke-färg). Gärna i så hög grad så att ni till och med undviker vitt porslin när ni äter och målar er i rött och blått i ansiktet på jobbet eller i skolan.

- Titta snett på alla människor som bryter på finska eftersom Uniteds okarismatiske tränare Paul "drog ner Djurgården i skiten" Lindholm bär på denna mindre smickrande egenskap.

- Vänd er fem gånger om dagen mot Skinnaråsen för att be om Rotebro-seger på lördag. Även om detta inte är nödvändigt eftersom United är så dåliga...

- Titta i lillasysterns (eller Niklas Karlssons) leksakslåda och hitta en docka. Skär av håret på denna och limma fast några tussar av Jens Åbergs flickhår (går att hitta i duschen på Sollentunavallen) och sätt på ett liten tejpbit av svart färg som hårband på dockan. Hitta sedan några nålar som du placerar på strategiska platser på "Jens".

- Dansa soldanser så att vi med säkerhet får fint väder på lördag.

- Lyssna på Wavin Flag med KNAAN på högsta volym.

- Titta på VM-krönikan från 94 där Uniteds ass-tränare Anders Limpar syns två gånger under hela filmen. På ett träningspass där han tar av sig tröjan och en gång på bänken. Rotebros Klas Ingesson syns klart mer frekvent...

- Åk till Sollentunavallen och bajsa i mittcirkeln.

- Besök Rotebros träning på tisdag och storma planen när fysen startar.

- Besök Sollentuna Uniteds träningar och skratta när Jens snubblar på bollen.

- Bojkotta kött av rasen Belgian Blue (Tomas Ruschebruschen i United delar det ovanligt töntiga smeknamnet med denna ko).

- Dansa åskdanser (lite motsägesfullt med soldansen kanske...) för att få Sollentunas mittback, tillika världens längsta människa, Axel Sjöberg träffad av blixten.

- Prata inte med skrikiga människor. Det kan vara Filip Terland i United.

- Prata inte med Wiklundh. Det kan vara Anton.

- Om du pratar med Wiklundh och han pratar tillbaka vet du att det inte är Anton eftersom han inte kan prata.

- Bär rött eller blått på lördag för att skapa ett mäktigt tifo under matchen.

- Samla allt ditt kiss under veckan och häll i Uniteds "vattenflaskor" på lördag. Det är ju jätteäckligt att dricka kiss.

- Veva så mycket du kan under veckan! Om någon Unitedsympatisör träffas av Veven är det bara bonus.


Mer hets kan utlovas under veckan så håll dig uppdaterad på bloggen och gör gärna det du kan av ovanstående uppdrag (vissa uppdrag är olagliga så gör inte dessa om ni är straffmyndiga. Låt istället en lillebror/lillasyster/son/dotter göra detta) för att dra ditt strå till stacken. Derbyveckan är här!

Rotanbloggen

6 kommentarer:

  1. hehehe underbart skojig bloggg krossa s-united självklart bär man rödblått

    SvaraRadera
  2. Jag har bankat mig röd o blå idag med ett basebollträ för att få fram
    den rätta färg kombon/randingen
    nu skall det vevas !

    SvaraRadera
  3. Skrikig?? FT??? Vänta till prinskorvsbenen är av så ska ni få höra på skrik!

    SvaraRadera
  4. Rotanbloggen har tydligen inte lämnat kiss- och bajsåldern. Ni kan bättre

    SvaraRadera
  5. Rotan har bästa bloggen. Rotan har bästa laget. Rotan vinner på lördag. Roootaan!

    SvaraRadera
  6. Kiss och bajs kommer alltid att vara roligt, den som säger något annat är bög

    SvaraRadera