ANSVARIGA UTGIVARE

Johan Hedman och Mattias Åsén följer Rotebro IS FF:s väg upp till division 1


tisdag 4 maj 2010

The Draft - #21 Mathias Hagman

God Kväll.

Än en gång filmredigent WiklunD vid tangenterna.
Äntligen kan vi riva igång "The Draft" på riktigt med ett spelarklipp! Hedmans lilla rosa har gått varm under träningarna (kameran alltså) och vi har nu lyckats få ihop tillräckligt med material för att släppa det första klippet.

Först in i ringen är allas vår inte alls så kramgoe halvfinne Hagamannen. Som fanbärare för Joga Feo har han satt skräck i såväl motspelare som medspelare. Och bänkar. Det råder en ständig oro kring Hagamannen under träning. Carl-August Gustén (fantastiskt namn) lyckades under sin tid i Rotan skada fleratalet lagkamrater med sina oplanerade och snedriktade glidtacklingar, Haga har skadat minst lika många. Skillnaden mellan de båda ytterbackarna är att Haga gör det med flit. Alltid. Lyckligtvis brukar Hagamannen under matcher hålla sig till att skada enbart motståndare. Vissa undantag görs dock, som t.ex. i försäsongsmatchen mot Täby IS där Haga bestämde sig för att skalla DF som senare gick för ner för räkning och bars av planen. Haga spelade med ett blodigt leende vidare. Det är trots allt säkrare att ha Hagamannen i sitt eget lag än i motståndarlaget under match, därför blir han kanske ditt val till derbyt mot United?

Välj Hagamannen.


/WiklunD

3 kommentarer:

  1. Haha! För alla som minns min första träning efter hemkomsten från Thailand: Vi spelar två-mål torsdag innan match på försäsongen och jag jagar inte riktigt ikapp lille divan Goran utan väljer att glidtackla ner honom bakifrån istället. Christer ber mig att "fan ta det lite lugnt". Då undrar jag osökt, vad tycker han om Haga, e g e n t l i g e n?

    SvaraRadera
  2. Alla ska göra det man är bra på och inget mer….
    Från en individuell tränare i laget CH

    SvaraRadera
  3. Tror ingen minns den träningen utom du Mattias...

    SvaraRadera