ANSVARIGA UTGIVARE

Johan Hedman och Mattias Åsén följer Rotebro IS FF:s väg upp till division 1


fredag 28 maj 2010

Inför El Clasico - veckan som gått

Det har såklart inte varit någon vanlig vecka som förlupit uppe på Skinnaråsen, denna "El Clasico-vecka". Tränarparets huvuduppgift har varit att lugna ner diverse spelare som varit övertaggade inför lördagens match och det enda som det pratats om under veckan är hur ful Jens Åberg blev i lokaltidningen. Som vi har skrattat! En ny piltavla har också satts upp i omklädningsrummet. Motiv: Filip Terlands fula nuna.

Träningsveckan har ångat på i traditionsenligt manér, där måndagen bjöd på ett långt avslutspass. Det kan vara det sämsta passet ett lag i en svensk serie presterat. Någonsin. Inte ens #14, som brukar imponera i avsluten, var sig lik. Den enda som kom undan med hedern i behåll var mittbacken Mbye. Så se upp för honom United! Träningens mål stod dock Kalle Gnäll för när han med en behärskad benskyddsträff, förpassade bollen upp i krysset bakom Danne i målet. Ren klass!

Ingen supporter tog sig upp och stormade planen som önskat under tisdagen, vilket gjorde att fysträningen skedde som planerat till oss spelares stora besvikelse. Unge Starke imponerade med att hålla undan knattarna Gnäll och Armin i 1mot2-spelet och slapp därför göra någon styrka i inledningen av träningen. Cribba bjöd också på några fina brottarövningar som mest såg ut som något från "Kamasutra". Armin gillade det i alla fall...

I torsdags drillades vi i både anfalls- och försvarsspel och det såg fullständigt briljant ut! Jag kan inte se hur United ska kunna försvara sig mot vårt snabba, kreativa anfall och lilla Jens kommer bara se löjlig ut när Lennerman tar sitt strypgrepp på honom. Försök lirka dig ur det! Summa sumarum ser det mycket bra ut inför morgondagens drabbning. Rotanspelarna har somnat innan 22.00 hela veckan, tagit ledigt från skola och jobb och ätit gröt med röd mjölk till frukost för att komma väl förberedda inför matchen.

Övrigt från veckan:
- Armin kom tillbaka från Milano och Champions League-finalen (han trodde den spelades där...). Den lille iraniern var dock fortfarande full och sprallig och har varit ganska dåkig hela veckan.
- Mbye blev jätteägd av Unge Kvicktänkte när han sa "Jag kan ta er båda" på sin Uganda-svenska i en övning där man skulle vara två-och-två. Unge svarade då "En i munnen och en i röven eller?" Mbye igen: "Fuck You!"
- Freddan blev brutalt fälld i straffområdet av bollen i friläge. Bani tog tillfället i akt och hånade storsjärnan. Dumt tänkt Bani, #14 kommer ge igen. Och igen och igen.
- Ett första utkast till den nya Rotanlåten är på ritbordet. Rotanblogen hoppas kunna lägga upp en video med låten under sommaren. Håll till godo!

Jag skulle vilja avsluta med att citera mig själv: "Imorn kommer det att smälla!"

/Unge Comebackande

P.S. Fuck You United! D.S.

6 kommentarer:

  1. Över tusen besökare på Rotanbloggen den här veckan - inte illa! Rotanbloggarna är intervjuade på Unitedbloggen. Gå in och läs. Uniteds blogg har bara 10 besökare i veckan = alla som kan läsa i A-truppen.

    SvaraRadera
  2. 14 grader och regn imorn.. "trevligt"

    SvaraRadera
  3. ni kommer torska så hort imorgon rotebro för ni är så jävla dåliga grattis odds på sollentuna till 1.85 lita på mina ord..!

    SvaraRadera
  4. Hahaha, fantastiks stavgning kåmpis

    SvaraRadera
  5. HAHA grattis odds låter ju döskönt! "omg"

    SvaraRadera
  6. lycka till imorgon!

    SvaraRadera